Wildlands in Emmen

In voorjaar 2016 is Dierentuin Emmen verhuist binnen Emmen. Deze verhuizing hebben zij  ook aangegrepen om te transformen van een dierentuin tot een Adventure Park. Je bekijkt nu niet langer beesten in hokken maar je beleeft de verschillende continenten nu zelf. Aan de hand van je expeditiekaart ontdek je Serenga, Jungola en Nortica

De trektocht door de jungle start in een overwoekerde tempelru´ne waar honderden vlinders vrij rondvliegen. Je wordt tijdens de jungletocht meegenomen in het verhaal van Jim: een vogelaar die met zijn vliegtuig is neergestort. Ontdek per boot Rimbula River met zijn stroomversnellingen, volg jungle trails en steek in een mand de rivier over langs zwemmende olifanten.

In het poolgebied ga je mee op expeditie onder het 3 meter dikke pakijs met een speciaal onderzoeksvoertuig en beleef je een spectaculaire 4D/ride in de Arctic 1. Je ontmoet onder andere ijsberen, pingu´ns en pelsrobben. Hier zie je het poolgebied in al zijn facetten.

De Tweestrijd! Tegen wie neem jij het op?

Klik hieronder voor een voorproefje!!

https://www.youtube.com/watch?v=zNAHxJmmTTM

De wereld van de savanne is heet en droog. Je begint in het Zonnepaleis en brengt een bezoek aan een Dogondorp, waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Je mag ook mee op een trucksafari over de savanne.

Met korting naar Wildlands??

Boek bij uw overnachting gelijk uw entreekaarten voor Wildlands en krijg € 2,50 korting per entreekaart!!

Huize de Rode Beuk