Reserveren

Wanneer u wilt reserveren vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij lopen dan even samen het reserveringsformulier door. Bovendien is het prettig elkaar al even gesproken te hebben, u verblijft tenslotte bij ons in huis! Als de door u gevraagde datum nog vrij is sturen wij u zo spoedig mogelijk een bevestiging per e-mail.

Aanbetaling

Na ontvangst van de bevestiging vragen wij u, binnen 3 dagen, een voorschot van tenminste 50% van de kosten over te maken.  Zodra wij het voorschot hebben ontvangen is de reservering definitief. Het restant bedrag dient uiterlijk 7 dagen voor aankomst op onze rekening te staan. Rekeningnummer etc vindt u in de bevestiging welke u ontvangt na reservering

Annuleren

U kun tot 7 dagen voor aankomst kostenloos annuleren. Binnen deze 7 dagen zal een deel/volledige bedrag in rekening woren gebracht Wanneer u langer dan 7 dagen van tevoren annuleert dan wordt de aanbetaling teruggestort minus evt. reeds gemaakte kosten voor ontbijt etc.

Beursbezoekers

Voor gasten die op een beurs staan maken wij graag een uitzondering! In overleg kan altijd een regeling  gevonden worden die voor beide partijen aceptabel is..

Het is in Huize De Rode Beuk niet toegestaan om te roken

    N.B. In verband met de aanwezigheid van de honden kunnen wij onze gasten geen sleutels  meegeven. Er is echter altijd iemand thuis om u binnen te laten.

    Mocht u ivm met een feestje of andere reden pas ná 0.00 uur thuiskomen dan dit graag  vooraf aangeven.