Reviews

Hieronder vindt u de reviews die onze gasten in ons gastenboek schreven

24 september 2016 - Familiekamer

Na een hartelijke ontvangs hebben we buiten nog kunnen genieten van een kop koffie en lekkers. Goed geslapen met een heerlijk ontbijt. Een mini-vakantie!!

2 dames

24 september 2016 - Het Kraaiennest

Het was heerlijk om na de beurs “thuis te komen” en om de dag te beginnen met een heerlijk ontbijtje.

2 standhoudsters op de beurs

23 september 2016 - Familiekamer

1 nachtje hier geslapen. 1e kamer viel tegen, misverstand via booking.com. Na een bijna 49 jarig huwelijk wil je niet allebei aan de andere kant van de kamer slapen. De Tuinkamer was dé oplossing. Prima. Gezellig ingerich. Heerlijk ontbijtje. We zullen reclame voor dit B&B maken. Wij houden van avontuur en zoeken altijd weer iets anders. We wensen jullie nog veel plezier met jullie  B&B

Ouder echtpaar

5 en 6 september 2016 - Familiekamer

Wij zijn 2 nachten in de Rode Beuk geweest. Echt gast voel je je niet, het lijkt wel of je thuis komt. De ontvangst was hartverwarmend. We kregen de prachtige Tuinkamer waar een heerlijk bed staat. We hebben hier 2x gedineerd. Het eten was overheerlijk en ook het ontbijt was lekker. We hebben erg genoten en het verblijf hier is aan te bevelen.

P.S. Wat een heerlijke en grote gehaktbal!

Ouder echtpaar

22 tm 24 augustus 2016 - Familiekamer

sfeer, gezelligheid, thuisgevoel

iets om trots op te zijn voor en door jullie gecreeërd. Bedankt!

Jonge moeder met 2 dochtertjes

21 augustus 2016 - Familiekamer

Bedankt voor jullie gastvrijheid. WIj vonden de kamers heet bijzonder, de kamers zijn zo leuk ingericht en er is overal aangedacht. Helemaal geweldig. Het ontbijt was heerlijk. Heel goed verzorgd

5 volwassenen

20 augustus 2016 - Het Kraaiennest

Bij aankomst eerst de prachtige 150 jarige beuk bewonderd. Onze accomodatie “Het Kraaiennest is prima. Ruime kamer, fijne bedden en eigen wc en douche. Het avondeten en ontbijt was heerlijk. Ellen is een vriendelijke gastvrouw die ons ook nog eea vertelde over haar mooie servies verzameling. Nu op weg voor de 8e etappe van “Pieterpad” Bedankt en wie weet tot ziens

2 oudere Pieterpadloopsters

19 augustus 2016 - Het Kraaiennest

Heerlijk geslapen met een “mannendag”met mijn zoon Tim (6 jaar). Lekker naar attractiepark Slagharen geweet en gegeten bij “Emmy’s”in Slagharen (op aanraden van Ellen) Kamer erg netjes en schoon, heerlijke rainshowerdouche en het zwembad was ook top! Tim: slagharen, zwembad en de hond. Kortom voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke groet uit Zwolle

Vader en zoontje

18 augustus 2016 Familiekamer & Kraaiennest

Ontzettend mooi, nostalgisch plekje! Keurig verzorgd en alles lekker fris. De bedden sliepen heerlijk. Ook onze kindjes hebben genoten van jullie gastvrijheid. Ontbijt was heerlijk. Nu uitgerust naar Slagharen. Bedankt

2 jonge gezinnen met kleine kinderen

17 augustus 2016 Het Kraaiennest (3 pers) en De Bedstee

Na een dagje Slagharen attractiepark (waar mijn dochter dit seizoen werkt) hebben wij hier heerlijk geslapen. Jullie hebben extra werk verricht en van de 2 persoonkamer een 3 persoonskamer gemaakt, zodat we met ons drieën op eenelfde kamer konen slapen en 1 persoon in de “nostalgische” Bedstee. Echt.... SUPERAARDIG! Dnk u wel. Het ziet er allemaal netjes en verorgd uit, en erg gezellig. Complimenten! Wij zullen zeker reclame maken voor jullie B&B bij ons in Brabant. Hartelijk groet en tot ziens

4 volwassenen

15 augustus 2016 - De Familiekamer

Nostalgische herinneringen gekregen aan mijn oude zolderkamer in de Tuinkamer. Bedankt voor de gezellige gastvrijheid. Groetjes en veel succes verder met alle plannen.

Gezin met tienerdochter

12, 13 en 14 augustus 2016 - De Familiekamer & Het Kraaiennest

Vrijdag de 12 zijn wij bij jullie gekomen om met z’n zessen en soort van familie (gezins) weekend te houden. We hadden de “hele”bovenverdieping gehuurd. 2 heerlijke overnachtingen in uitstekende bedden gehad.

Vanuit jullie B&B zijn we uit eten geweest in Dedemsvaart en een dagje naar Dierentuin in Emmen geweest.

Met 2 heerlijke ontbijten achter de kiezen en een lekker avondmaal gaan we weer huiswaarts. Wat een geweldige gastvrijheid. Jullie hebben ons weekend nog fijner gemaakt met jullie B&B Morgen wil Ellen ook nog foto’s maken van ons gezinnetje, geweldig. Een aanrader!

gezin met 6 volwassenen

10 augustus 2016 - De Familie Kamer

Lieve Ellen en Bert, we hebben er van genoten met z’n zessen. Dank je voor alles.

Jong gezin + Zusje en zwager

9 augustus 2016 - De Familiekamer

Lieve Ellen, hartelijk dank voor uw gastvrijheid en warm welkom! Wat een charmante kamers. Dankzij Beertje willen de kinderen nu ook een hond!

Gezin met 2 jonge kinderen

6 augustus 2016 - De Familiekamer

Voor de 2de keer hier en wederom ontzettend genoten! Thnx en top! We kijken uit naar ons weekendje in oktober bij jullie!

Jong stel

6 augustus 2016 - Het Kraaiennest

Heerlijk geslapen in een goed bed en schone kamer! Ontbijt was fantastisch. Gstvrijheid was optimaal. Jullie B&B is een aanrader

Echtpaar middelbare leeftijd

5 augustus 2016 - De Familiekamer

Ellen & Bert, bedankt voor jullie gastvrijheid. Was erg goed verzorgd en gezellig Succes verder en tot zien.

Echtpar middelbare leeftijd

5 augustus 2016 - Het Kraaiennest

Wij hebben 4 dagen mogen vertoeven in jullie knusse B&B. Heerlijk geslapen en elke morgen een lekker ontbijt waarbij aan alles is gedacht. We hebben een paar mooie fietstochten gemaakt en ondanks het sombere weer kunnen genieten van de mooie omgeving. ‘s Avonds werd ons een voortreffelijk diner voorgeschoteld! Ellen en Bert bedankt voor jullie gastvrijheid!

Ellen en Bert

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Wim en ik hebben erg genoten van het verblijf in jullie “Rode Beuk” De kamer is erg gezellig en de bedden lagen heerlijk. Het eten was erg lekker, zowel ontbijt als het diner. Het was gevarieerd, heel goed. We hebben veel gefietst en van de prachtige omgeving genoten. Kortom een leuke vakantie

Ouder echtpaar