Attraktie- & Vakantiepark Slagharen

Vernieuwde entree en parkeerplaats
Vanaf het nieuwe seizoen kom je Slagharen binnen via een authentieke poort. De kassa's en toegangscontrole krijgen een nieuwe indeling en worden volledig gethematiseerd naar het Wilde Westen. Ook de parkeerplaats en de route naar het park worden flink aangepakt. Er worden nieuwe busparkeerplaatsen gecreŽerd en een Kiss & Ride voor het brengen en halen van gasten.

Entertainment

Randy & Rosie krijgen dit seizoen hun eigen parkshow in de Music Hall. Samen met hun vriend Sam Jones zorgen ze ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft in de saloon van Sam.

Laat je betoveren door de magische kunsten van Justin Ronday tijdens de American Circus Show. Bewonder de komische stunts van Alex de Brandweerman of laat je meenemen in de wereld van de acrobatiek door D
avid Robert.

Een nieuwe achtbaan voor Slagharen!!

Sinds  het voorjaar van 2017 kun je bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen genieten van de Goldrush de eerste triple launch achtbaan van Nederland: Gold Rush. Deze nieuwe  achtbaan brengt bezoekers van 0 naar 90 kilometer per uur in drie  lanceringen en gaat twee keer over de kop.

Ervaar hier alvast hoe het zal zijn!!

https://www.youtube.com/watch?v=OSoKpAcl1LE

Huize de Rode Beuk